Τράπεζα Πειραιώς (Κύπρου) Λτδ
Αρχική  / Ιδιώτες / Κάρτες / Πιστωτικές / Miles & More Visa Card
Miles & More Visa Card
Μοιραστείτε Σμίκρυνση Μεγένθυση Εκτύπωση ΣελίδαςΑποστολή Email

Αίτηση

Αποκτήστε τη Miles & More Visa και εκμεταλλευτείτε τα ειδικά προνόμια που σας προσφέρει:

ΔΩΡΟ 5.000* Miles & More award μίλια με κάθε νέα Miles & More Visa !

  • Γίνετε μέλος του προγράμματος Miles & More της Lufthansa, του μεγαλύτερου frequent -flyer προγράμματος της Ευρώπης.
  • Εξαργυρώστε τα μίλια σας στη Lufthansa και σε περισσότερες από άλλες 40 αεροπορικές εταιρείες-συνεργάτες της Miles & More για πάνω από 1.300 προορισμούς σε 192 χώρες.
  • Συγκεντρώστε 1 award μίλι Miles & More για κάθε €1 αγορών.**
  • Τα μίλια σας δεν λήγουν ποτέ.***
  • Δωρεάν ταξιδιωτική ασφάλεια.
  • Συγκεντρώστε επιπλέον μίλια απολαμβάνοντας τις υπηρεσίες και τα προϊόντα των συνεργατών του προγράμματος Miles & More.
  • Επωφεληθείτε των προσφορών και εκπτώσεων σε ξενοδοχεία, εστιατόρια και καταστήματα σε όλη την Κύπρο, μέσω του Σχεδίου Ωφελημάτων “Enjoy More” της Τράπεζας Πειραιώς.
  • 24ωρος έλεγχος κινήσεων των καρτών για άμεσο εντοπισμό πιθανών απατηλών συναλλαγών.
  • Μεγιστοποίηση ασφάλειας με λήψη δωρεάν μηνύματος (sms) ή/και email για κάθε συναλλαγή.

 

Συχνές Ερωτήσεις

1.  Πώς μπορώ να κάνω αίτηση για τη Miles & More Visa;
Μπορείτε να κάνετε αίτηση για τη Miles & More Visa σε οποιοδήποτε κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς (Κύπρου) Λτδ ή ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας www.piraeusbank.com.cy.


2.  Πώς μπορώ να συγκεντρώσω μίλια στο πρόγραμμα Miles & More;
Μπορείτε να συγκεντρώσετε τα μίλια σας με 3 τρόπους:
  • Ως κάτοχος της Miles & More Visa, συγκεντρώνετε 1 award μίλι για κάθε €1 που ξοδεύετε σε όλες σας τις αγορές.
  • Ως μέλος του προγράμματος Miles & More, συγκεντρώνετε μίλια κάθε φορά που ταξιδεύετε με Lufthansa ή οποιαδήποτε άλλη αεροπορική εταιρεία που συμμετέχει στο πρόγραμμα Miles & More.
  • Επιπρόσθετα, ως μέλος του Miles & More, συγκεντρώνετε επιπλέον μίλια χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες και τα προϊόντα των συνεργατών της Miles & More, συμπεριλαμβανομένων καταστημάτων, ξενοδοχείων, εταιρειών ενοικιάσεως αυτοκινήτων κ.ά.


3. Πώς μπορώ να εξαργυρώσω τα μίλια μου;
Μπορείτε να εξαργυρώσετε τα μίλια σας με 3 τρόπους:
  •  Με αγορά ή αναβάθμιση αεροπορικού εισιτηρίου από τη Lufthansa και οποιαδήποτε αεροπορική εταιρεία που συμμετέχει στο πρόγραμμα Miles & More.
  •  Με αγορές από όλους τους συνεργάτες της Miles & More παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένων ξενοδοχείων, εταιρειών ενοικιάσεως αυτοκινήτων κ.λπ.
  •  Με αγορές από το Worldshop (www.worldshop.eu ) της Lufthansa και άλλους συνεργάτες.


4. Ποια είναι η ετήσια συνδρομή της Miles & More Visa;
Η ετήσια συνδρομή για την κύρια κάρτα Miles & More Visa είναι €70. Η πρόσθετη κάρτα εκδίδεται δωρεάν.


5. Πώς μπορώ να μάθω περισσότερες πληροφορίες;
Mπορείτε  να  τηλεφωνήσετε  στο  Κέντρο  Εξυπηρέτησης  Πελατών  (800  11  800  ή +357 22575555 από εξωτερικό), 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα Miles & More, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Ομάδα Εξυπηρέτησης της Miles & More (+357 22000835) ή να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του προγράμματος (www.miles-and-more.com).


*Με την πρώτη σας αγορά ανεξαρτήτως αξίας με τη Miles & More Visa θα λάβετε 5.000 award μίλια της Miles & More (αυτό δεν ισχύει για τις πρόσθετες κάρτες).

** Εξαιρούνται οι πληρωμές για φόρους και τέλη κυβερνητικών υπηρεσιών και για λογαριασμούς κοινής ωφελείας (με ισχύ από 1η Σεπτεμβρίου 2011). Όλα τα μίλια σας συγκεντρώνονται στο λογαριασμό του Κυρίου Κατόχου.

*** Με τη Miles & More Visa τα μίλια σας δεν λήγουν ποτέ, εφόσον είστε κάτοχος της κάρτας για τουλάχιστον 3 μήνες και τη χρησιμοποιείτε τουλάχιστον μία φορά το μήνα. Εάν κάποια από τις προϋποθέσεις δεν πληρείται, τα μίλια θα λήξουν σύμφωνα με τους όρους & προϋποθέσεις της Miles & More. Δεν αφορά Frequent Travellers, Senators και HON Circle Members, για τους οποίους τα μίλια δε λήγουν εφόσον διατηρούν την ιδιότητα (status) τους αυτή.

Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε στο www.miles-and-more.com/en/no-mileage-expiration.

 

Σημειώσεις:
1) Η Τράπεζα διατηρεί το δικαίωμα να αποσύρει ή να διαφοροποιήσει την παρούσα προσφορά ανά πάσα στιγμή κατά την κρίση της.
2) Η παραχώρηση της κάρτας Miles & More Visa υπόκειται στην εκάστοτε δανειοδοτική πολιτική της Τράπεζας.                                                                                                                        

3) Ημερήσιο όριο μέχρι €3000 (νοουμένου ότι υπάρχει διαθέσιμο υπόλοιπο) για συναλλαγές σε χώρες, κατά κύριο λόγο, εκτός Ευρωπαϊκής Επικράτειας. Για λεπτομερή κατάλογο των χωρών παρακαλώ δείτε το επισυναπτόμενο πιο κάτω ή/και επικοινωνήστε με το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών μας.